Logga in

Algarve 28 dagar i februari med sol och värme mitt i vintern

Stjärnpris 10 650 kr per person.

Att lämna hemlandet för några månader är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivs i det ”nya landet”. Vi erbjuder lokal reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr.

Ditt boende: Inkvartering sker på Apartamentos Almar, beläget på en höjd som ger en fantastisk utsikt. Samtliga lägenheter har havsutsikt från sidan. Lägenheterna är rymliga, alla har balkong, badrum, kök/pentry, bankfack, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme. Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl.a. spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår samt byte av linnen och handdukar en gång per vecka. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer, till centrum är det endast 400 meter.

Till stranden, Praia dos Pescadores är det 500 meter som enkelt nås med en rulltrappa. Vid stranden finns några fiskrestauranger, uteserveringar och butiker, gamla stan ligger i anslutning.

I priset ingår: 28 nätter på Almar Hotel Apartments i Albufeira, flyg t/r Köpenhamn - Faro med SAS, transfer t/r Faro - Albufeira, inkvartering i lägenhet, T1 med separat sovrum för 2 personer.

Aktiviteter som arrangeras: Guidning av omgivningen, vandring och strandpromenader, golf (10-tal banor inom 15min), simning och vattengymnastik, hyra av cykel eller bil, utflykter till lokala marknader.

Resan arrangeras av Go2algarve.

Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard som har besökt Algarvekusten i 20 år. Algarve har mycket att erbjuda när det gäller mat, kultur och natur. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS Algarve, Portugal.
NÄR 3 februari–3 mars 2018.
GÄLLER Fr o m 2017-11-09 t o m 2017-12-08 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden