Klicka HÄR för att komma till vår webbutik!

Unik resa!
Algarve i en månad med sol och värme mitt i vintern!

Algarve i en månad med sol och värme mitt i vintern!

Stjärnpris 9 800 kr per person inkl flyg.

Att lämna hemlandet för några månader är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivs i det ”nya landet”. Vi erbjuder lokal reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr.

Ditt boende: Inkvartering sker på Apartamentos do Parque, ett stenkast ifrån havet, beläget på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är stora. Alla har balkong, badrum, kök/pentry, bankfack, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme och AC.

Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl a spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår alla dagar samt byte av linnen och handdukar en gång per vecka. Apartamentos do Parque har uppvärmd utomhus pool som är övertäckt samt ett litet gym med sauna- och turkiskt bad samt en snackbar. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskerestauranger och uteserveringar.

I priset ingår: 28 nätter på Olhos de Água, Algarve, Portugal. Flyg T/R Köpenhamn – FARO med SAS. Transfer T/R FARO-Olhos de Água. Inkvartering i lägenhet, T1 med separat sovrum för 2 personer. 

Aktiviteter som arrangeras:  Guidning av omgivningen. Vandring och strandpromenader. Golf (10-tal banor inom 15 min). Simning och vattengymnastik. Hyra av cykel eller bil. Utflykter till lokala marknader.

Resan arrangeras av Go2algarve.

Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i nästan 20 år och känner till regionen dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.


KATEGORI Resor
PLATS Algarve, Portugal.
NÄR 6 januari – 3 februari 2018.
GÄLLER Fr o m 2017-08-10 t o m 2017-09-17.
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden