Logga in

Algarve i november – en månad med sol och värme!

Stjärnpris 10 725 kr per person inkl flyg och havsutsikt. 9 850 kr per person inkl flyg och havsutsikt från sidan.

Att lämna hemlandet för någon månad är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivs i det ”nya landet”. Vi erbjuder lokal reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, vi organiserar även utflykter.

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn till FARO med SAS, transfer till Albufeira tur/retur, inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer.

Ditt boende: Inkvartering sker på Apartamentos Almar, ett stenkast från havet, beläget på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt, söderläge. Lägenheterna är rymliga, har balkong, badrum, kök/pentry, bankfack, separat sovrum, matplats och vardagsrum med TV och internet samt värme. Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl a spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår samt byte av linnen och handdukar 1 x vecka. Endast 400 m till centrum, gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer.

Till stranden Praia dos Pescadores tar är det 800 m, kan enkelt nås med en rulltrappa. Vid stranden finns en del fiskrestauranger och uteserveringar.

Aktiviteter som arrangeras:
Guidning av omgivningen - ingår.
Vandring och strandpromenader.
Golf - det finns ett 10-tal banor inom 15 minuter från ditt boende. 
Hyra av cykel eller bil - tillkommer.
Utflykt till lokala marknader - tillkommer.


Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i nästan 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal. KATEGORI
PLATS Albufeira, Portugal.
NÄR 9 november–7 december 2019, 28 nätter.
ARRANGÖR Go2algarve.
GÄLLER Fr o m 2019-05-10 t o m 2019-09-30 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden