Logga in

Alla kan äta skånskt julbord - med Lotta Lundgren och Erik Haag

Stjärnpris 695 kr per person inkl julbord.

Ordinarie pris 995 kr.

I showen sammanfattar Lotta Lundgren och Erik Haag ”de senaste tusen åren av julbordsarkeologi” i en föreställning som enligt de båda TV-personligheterna är en kombination av guidad julbordsvisning, gruppterapi, föreläsning och underhållning.”

Alla kan äta julbord” sätts i år upp för fjärde gången och är en föreställning som engagerar, generar och underhåller. Gästerna guidas av Lotta Lundgren och Erik Haag genom en gastronomisk resa fylld av historia och måltidskultur. "Alla kan äta julbord" är ingen julshow i traditionell bemärkelse, det är en julföreställning – en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv. Givetvis står Skåne i historiskt fokus på olika sätt.

Marit Bergman står för musik och sång hela kvällen.

"De regionala skillnaderna i vår matkultur märks extra tydligt på julbordet som ju representerar den mest traditionella maten vi har. Och det skånska julbordet spelar i en helt egen liga jämfört med resten av landets alla julbord."
- Lotta Lundgren

KATEGORI
PLATS Malmö Live, Kongressen, Dag Hammarskjölds Torg 4, Malmö.
NÄR 13 och 14 december kl 20.00.
GÄLLER Fr o m 2017-11-06 t o m 2017-11-30 .
Stjärnkortet gäller för 4 personer.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden