Logga in

Amalfikusten med Gudarnas stig

Stjärnpris 14 900 kr per person.

Amalfikusten nämns ofta som en av de vackraste kuststräckorna i världen. Närmare paradiset än så här är det svårt att komma.

Citron – apelsinodlingar, olivlundar och vingårdar kantar den vackra vägen längs Amalfikusten. Capri, Sorrento, Pompeji och Amalfikusten är alla kända namn från den här delen av Italien. 
Här kan man blicka 2000 år tillbaka i tiden då Vesuvius begravde romarnas stad Pompeji i lava, men som idag grävts fram igen med det mesta bevarat. Köket i Campania domineras av de enkla smakerna. Jorden har redan smaksatt råvarorna, så rätterna behöver bara lite olivolja salt och peppar för att nå sin absoluta förträfflighet.

Towers hotel Stabiae 4* hotellet är vackert beläget vid Sorrento's kust. Transfer från flygplatsen i Neapel tar ca en timme. Napolitanarna åker mer än gärna in till Sorrento över helgen och spenderar sina semestrar där, precis såsom de antika romarna gjort före dem. Vem kan klandra dem, här är så vackert. Sorrento är dessutom största staden på Amalfikusten med rikt restaurangutbud, barer och butiker. Towers hotell - är en resort med ett flertal faciliteter att erbjuda sina gäster som gym, privat strand och utomhuspool. Det går även att unna sig en behandling på hotellets spa avdelning. Här finns också möjlighet till andra aktiviteter i närområdet som bland annat cykeluthyrning, snorkling och vindsurfing.Hotellets restaurang erbjuder rätter med inspiration från Medelhavet och med fokus på lokala ingredienser. De har även ett rikligt urval av goda italienska viner.

Aktiviteter & utflykter
Gudarnas stig – Utflykt med vandring och lunch.
Gudarnas stig, på italienska ”il sentiero degli dei” är troligtvis en av världens vackraste vandringsleder. Svindlande höjder och magiska utsikter är bara förnamnet.
Lärarledda träningspass, powerwalks och föreläsning med Sofia. Passen kan om vädret tillåter, hållas på stranden eller på hotellet.
Utflykt in till Sorrento med shopping och lunch.
Besök på lantgård med mozzarellatillverkning och lunch.

Träningsprofil Sofia Åhman
Träningsexpert i tidningen MåBra och i Svt’s program Go´kväll.
Författare till boken Nystart, som handlar om hur du tänder träningsgnistan med hjälp av tydliga mål och hur man gör träningen till en social aktivitet.
Utbildad personlig tränare.

Allt detta ingår i priset: Flyg tur och retur från Köpenhamn, transfer till och från flygplatsen i Neapel, boende i 4 nätter del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell, halvpension (frukost och middag på hotellet varje dag) samt alla träningspass enligt program.


KATEGORI
PLATS Amalfikusten, Italien.
NÄR 3-7 april 2019.
ARRANGÖR Go Active Travel.
GÄLLER Fr o m 2018-09-12 t o m 2018-12-31 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden