Logga in

Avslappnande Minikryssning till Oslo

Stjärnpris från 96 kr per person (4 personer i samma hytt). Från 128 kr per person (2 personer i samma hytt).

Ordinarie pris från 151 kr/202 kr.

Hos DFDS älskar vi traditioner. Om det är den årliga tjejresan, familjeturen till landet eller cykelgängets utflykt, så tycker vi att traditioner ska bevaras och firas. Så varför inte fira din nästa tradition tillsammans med oss på Oslobåten?

Som medlem i Sydsvenskans Stjärnklubb så kan du just nu boka en Minikryssning från Köpenhamn till Oslo. Njut av ett par härliga dagar ombord på Oslobåten med härligt sällskap, god mat och massor av aktiviteter för både stora och små.

På en Minikryssning får ni två nätter ombord på skeppet, samt nästan 7 timmar att njuta av vackra Oslo. Ni seglar från Köpenhamn kl. 16.30 om eftermiddagen, och anländer till Oslo nästa förmiddag kl. 09.45. På morgonen kan ni njuta av Norges fantastiska fjordlandskap medan ni äter en god frukost. Oslobåten har allt som ska till för att du och ditt resesällskap får en minnesvärd minisemester. Välj mellan 5 restauranger att äta på, dansa natten lång på disco, shoppa märkesvaror till taxfree priser, bada i vårt bubblezone poolområde eller unna dig en läcker spabehandling. Vi har hytter i olika prisklasser och storlekar, som passar såväl till kärleksfulla par som till barnfamiljer. Vi erbjuder både enklare standardhytter och exklusiva premiumhytter med stora fönster mot havet.

Boka innan 30 april 2019, och res på utvalda datum fram till 31 maj 2019.PLATS

Från Köpenhamn – Oslo.

NÄR

9 februari–31 maj 2019.

GÄLLER Fr o m 2019-02-07 t o m 2019-04-30 .
Stjärnkortet gäller för hushållet i 2-4 personers hytt.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden