Logga in

Bokfavoriter till Jul

Stjärnpris från 209 kr.

Lagom till jul har vi valt ut några av våra bokfavoriter just nu. Köp en bok till dig själv eller någon du tycker om - vi har de hårda klapparna som passar alla. Hästar, mat, jul, väder, djur och barnvisor.

Vilka blir dina favoriter?

Jan Lööf sagosamling
Författare: Jan Lööf
Med denna påkostade och fantastiska samlingsvolym vill vi fira en av Sveriges största barnboksskapare. Själv bidrar han genom att restaurera alla gamla böckers illustrationer till en nivå som motsvarar hur de en gång såg ut i original.I drygt 50 år har Jan Lööf skrivit och illustrerat barnböcker. Många har blivit moderna klassiker, lästa och älskade om och om igen. De slår an en alldeles säregen ton som många läsare fastnat för. Och bildernas otroliga detaljrikedom bygger en värld man gärna besöker många gånger med glädje och nyfikenhet.I den här samlingsvolymen ingår några av Jan Lööfs mest kända bilderböcker: Sagan om det röda äpplet, Morfar är sjörövare, ABC-boken, Ta fast fabian, Matildas katter, Pixiböckerna Viktor bygger en bro, Födelsedagspresenten och Pelles ficklampa och många fler.Journalisten Ika Johannesson, känd från Kobra, P3 Pop, Dagens Nyheter, Studio Pop i SvT mm, skrev en intervjubok med Jan Lööf som hette 75 år av dumheter. Hon skriver förordet till denna sagosamling.

Klassiska barnvisor
Författare: Alice Tegnér
I den här boken har musikern pianisten och arrangören Martin Östergren samlat 40 klassiska barnvisor – alla skrivna av Alice Tegnér. Ingen annan kompositör har betytt mer för den svenska barnvisan än Alice Tegnér. Många av våra allra mest älskade barnvisor är skrivna av henne. I den här boken finns alla klassiker men också flera ganska okända visor som förtjänar att upptäckas på nytt. I boken finns inte enbart texter och noter utan också musiken - eftersom boken innehåller en ljudspelare med ackompanjemang. Martin Östergren har spelat in melodierna på piano, klarinett, dragspel och fiol. Resultatet har blivit en fantastisk sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med. Så Välkommen in i Alice Tegnérs förtrollande värld. Tryck på knappen och sjung!Innehållet är rikt bildsatt med illustrationer av Elsa Beskow som under decennier samarbetade med Alice Tegner.


Sista bokningsdag för leverans till Jul är den 15 december!KATEGORI
GÄLLER Fr o m 2019-11-28 t o m 2020-12-31 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden