Logga in

Disney On Ice - Förtrollande Världar

Stjärnpris 150 kr per barn, 175 kr per vuxen.

Ordinarie pris 245 kr per barn, 305 kr per vuxen.

Följ med till Disneys underbara sagovärld och upplev magin live på den glittrande isen. Fyra fartfyllda Disneyäventyr väntar och tempot är högt redan från start när Disney On Ice presenterar Disney On Ice Förtrollade Världar.

Först ut är Blixten McQueen, Bärgarn och gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Spänningen stiger direkt när de möts i ett race på is som du aldrig sett förr. I nästa äventyr dyker vi tillsammans med Ariel ner i Den lilla sjöjungfruns magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr. Det blir action på hög nivå när Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna flyr från de stökiga barnen på Sunnyside Daycare. För oss väntar nu ett magiskt äventyr i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST. Ett äventyr som visar att äkta kärlek kommer inifrån.

Se dina Disneyfavoriter live i Disney On Ice. Med magins hjälp tar vi oss från hjul till vågor, vintriga sagoland och till evigheten och vidare i Disney On Ice presenterar Förtrollade Världar.


Barnpris gäller 2-12 år.
Barn under två år sitter utan kostnad i vuxens knä.
Showen är ca 2 timmar inkl paus.KATEGORI
PLATS Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2, Malmö.
NÄR 18 januari kl 18.00.
GÄLLER Fr o m 2017-09-15 t o m 2018-01-18 .
Stjärnkortet gäller för Fem personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden