Logga in

En skånsk dryckesresa

Stjärnpris 2 695 kr per person.

Skåne har fantastiskt mycket att erbjuda när det gäller lokalt producerad mat och dryck. Därför har vi satt samman denna dryckesresa som ger dig möjlighet att komma bakom kulisserna och få se hur några av våra lokala dryckesproducenter inom öl, gin, vin och whiskey jobbar för att få ut det bästa av råvarorna och få till det mesta för smaklökarna.

Under fyra tillfällen i höst reser vi tillsammans i en mindre grupp runt i västra Skåne där vi på vägen får kunskap, inspiration, lust och inte minst – vi har trevligt tillsammans!

27 SEP | 16.00 ARILDS VINGÅRD, ARILD
Arilds vingård ståtar nu med en vacker vinodling. Här får vi en rundvandring och smakprovning samt äter en lättare måltid tillsammans. Givetvis med gårdens vin i glaset.

17 OKT | 18.00 SKÅNSKA SPRITFABRIKEN, SÖDRA SANDBY
Här får vi en rundvandring och smakprovning av deras fyra olika ginsorter (smakas av rent). Vi får även tillfälle att smaka Gin & tonic med deras egen tonic.

8 NOV | 18.00 RÅÅ BRYGGERI, HELSINGBORG
På RÅÅ Bryggeri får vi en genomgång av hur man förädlar malt, humle, jäst och vatten till ett rent och välsmakande öl som vi också provar tillsammans.

24 NOV | 11.30 SPIRIT OF HVEN, VEN
Tillsammans tar vi båten över til Ven och får en rundvandring samt smakprovning av öns stolthet! Tiden avser båtavgång från Landskrona, vi åker tillbaka med båten 18.15.

I priset ingår transport sträckan Lund C–Södra Sandby samt Landskrona C–Landskrona Hamn (där Venbåtarna avgår). I övrigt ansvarar ni själva för att ta er till resp ställe. Åldersgräns 18 år.KATEGORI
PLATS Arild, Södra Sandby, Helsingborg och Ven.
NÄR 27 september, 17 oktober, 8 november och 24 november.
GÄLLER Fr o m 2018-07-31 t o m 2018-11-24 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden