Logga in

Folke Rydén till Late Night Lund

Stjärnpris 199 kr.

Ordinarie pris 299 kr.

Lund är fantastiskt! Här finns människorna, idéerna, humorn, upptäckarglädjen och de spännande lösningarna. Vi vill att fler ska inspireras av det!I

Sydsvenskans uppskattade talkshow Late Night Lund samtalar Cecilia Nebel med kända och okända gäster som har en stark historia, som inspirerar och delar med sig av kunskap och insikt. Late Night Lund är tillbaka till Mejeriets stora scen. 

Kvällens gäster:

Folke Rydén
Dokumentärfilmare, journalist och fd utrikeskorrespondent i Washington och Hong Kong. Folke Rydén jobbar med hela världen som arbetsfält, och är bland annat aktuell med ett projekt i Lund som heter ”The Lab & Beyond” som ska lyfta fram nya spännande berättelser om forskning och utveckling. Hans stora passion är Skydiving.

Paul Übelacker
Civilekonom, fd elitspelare i handboll, nu sportmentor i Malmö FF. Han tröttnade på att höra alla berättelser om dåliga chefer och bestämde sig för att leta upp dem som lyckas. Resultatet blev boken ”Inspirerande ledare” där han lyfter fram sju exempel på framgångsrikt ledarskap.

Katja Holböll
Medan Greta Thunberg mobiliserar världens unga i klimatfrågan laddar Lundastudenten Katja Holböll för att representera alla Sveriges ungdomar i FN:s generalförsamling. 22-åringen som studerar Statsvetenskap ska bland annat lyfta frågor som rör migration och klimat.KATEGORI
PLATS

Kulturmejeriet, Stora Södergatan 64, Lund.

NÄR

Onsdagen den 15 maj kl 19.30, dörrarna öppnas kl 18.30. 
Baren är öppen innan vi startar.

GÄLLER Fr o m 2019-03-21 t o m 2019-05-15 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden