Logga in

Formel 1 och matresa Monza/Parma

Stjärnpris 14 900 kr per person.

I början av september avgörs världens förmodligen mest älskade och klassiska Formel 1 lopp i norditalienska Monza. Att se det med egna ögon är något helt annat än på TV. Farten, ljudet och folkfesten blir ett minne för livet.

Vi kommer att bo i den gemytliga och mysiga gourmetstaden Parma, världsberömd för sin ost och skinka och självklart kommer vi att besöka ett par noga utvalda producenter. Vi kommer också att besöka Ferraribyn Maranello där vi med egen guide får veta det mesta om varför denna bil är en av de mest älskade och mytomspunna i hela världen.

I priset ingår: Flyg t/r Kastrup-Bologna, samtliga transfers i Italien, tre nätter på fyrstjärniga Mercure Stendahl i centrala Parma (del i dubbelrum med frukost), entré till Ferrarimuseet i Maranello, egen busstur med guide i Maranello, tre middagar inklusive dryck, besök hos skinkproducent inklusive lunch, besök hos ostproducent, svensk reseledare under samtliga dagar i Italien.

Programmet i korthet ser ut så här:
4 september

Avresa från Kastrup kl 12:45 och ankomst till Bologna kl 16:20. På kvällen väntar välkomstmiddag på en av våra mycket noga utvalda restauranger i den fantastiska matstaden Parma.

5 september
Parma är världsberömt för sin ost och skinka och idag besöker vi två producenter som verkligen gör toppklass produkter. Därefter åker vi några mil söderut till klassiska motorbyn Maranello. Vi besöker Ferrari museet med egen guide och får också en privat tur i buss. På kvällen middag i Parma.

6 september
Vi reser tidigt från hotellet för att komma i god tid till Monza. Loppet är en enorm folkfest som lockar uppemot 200 000 åskådare och att vara på plats och höra ljudet och se farten är något helt annat än när man ser det på TV. En storslagen upplevelse! På kvällen återvänder vi till Parma för en delikat avslutningsmiddag.

7 september
Frukost och hemresa.KATEGORI
PLATS

Parma och Monza, Italien.

NÄR

4–7 september 2020, 4 dagar.

ARRANGÖR Upplev Italien AB
GÄLLER Fr o m 2020-01-10 t o m 2020-04-30 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden