Logga in

GE MIG EN LEDTRÅD - En kabaré om hjältar och mod med Teater Theatron

Stjärnpris 100 kr per person.

Ordinarie pris 150 kr.

En musikalisk resa mot vad det innebär att vara hjälten i sitt eget och i andras liv. Ni bjuds på musik och sånger, djuplodande resonemang och scener, humor och fräckhet.

Regissören Karin Parrot - Jonzon är tillbaka i Malmö efter succén med Lena Anderssons uppmärksammade roman "Egenmäktigt förfarande” på Uppsala Stadsteater!

Denna gång tar hon sig tillsammans med Teater Theatron an djuplodande resonemang i vad det innebär att vara hjälten i sitt eget och i andras liv genom en musikalisk resa skriven av Tobias Allvin, till vardags musiker i malmöbanden Tummel och Babian, som nu debuterar som dramatiker.

”Jag tror inte människan letar efter livets mening. Människan letar efter känslan av att vara levande.“
(citat J. Campbell)

Manus och musik: Tobias Allvin
Regi och bearbetning: Karin Parrot – Jonzon
På scen: Suzanna Santrac, Zeljko Santrac, Jonatan Sersam
Dramaturgi: Mikael Olsson
Scenbild: Peter Holm
Videodesign: Henrik Rambe
Ljusdesign: Kicki Renberg
Scenografibygge: Zarko Deak

Se trailer här
Efter föreställningar bjuder vi publiken på vegetarisk soppa och samtal om hjältemod.


Teater Theatron är en fri professionell teater som alltid rört sig mellan rum och sammanhang. Allt för att hitta och möta nya publikgrupper, inte minst minoriteter som annars inte har en röst i teatersverige och på dess scener. Vi arbetar med en genomgående tematik, utifrån frågeställningar som starkt berör oss och den samtid och verklighet vi lever i. Vi vill med vår teater skapa en naturlig mötesplats där gränsen mellan vi och dom, såväl i bemärkelse av skådespelare och publik som bland gemene människa suddas ut, och där det finns utrymme för ett ärligt och pågående samtal. Teater THEATRON är den lilla teatern som tar sig an de stora frågorna. Vi bär på en stark övertygelse om att vi kan påverka och bidra till en bättre värld.KATEGORI
PLATS Stenkrossen, Kastanjegatan 13 Lund.
NÄR 22/11 och 24/11 kl 19.30.
GÄLLER Fr o m 2017-09-28 t o m 2017-11-24 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden