Logga in

Golfresa till underbara Costa Daurada i Spanien!

Stjärnpris 13 995 kr per person.

Ni bor i Cambrils som är en mycket charmig och genuin fiskeby med många mysiga restauranger, bra shopping och underbara sandstränder. Cambrils ligger en timme söder om Barcelona. Temperatur i mars–april ca 15–20 gr.

Förutom att ni spelar på 5 mycket trevliga golfbanor så gör vi en stadsrundvandring i Tarragona med sina 2000 år gamla Romerska lämningar. Vi besöker en bra vingård. Reus, som ni kan besöka på egen hand, ligger endast 10 minuter från Cambrils och är känt som Antonio Gaudí’s hemstad, (han ritade bl a Sagrada Familia).

I resan ingår: Sju nätter på fyrstjärniga Hotel Monica i dubbelrum inkl fin frukostbuffé. Flyg inkl golfbag och 23 kg bagage. 22 mars-SAS, 7 april-Norwegian. Middagsbuffé på hotellet tre kvällar inkl vatten och en halv flaska vin. En middag i Cambrils på en bra restaurang, trerätters inkl vin. Fem dagars obegränsad golf på Aigüesverds, Costa Dorada, Bonmont, Lumine Lakes och Lumine Hills. Alla banor 15-30 min från hotellet. Fria rangebollar. Välkomstpaket till alla deltagare. Flygplats- och golftransfers. Reseledare. Vinprovning premium, på en liten, genuin och charmig vingård. Golftävling med priser från Costa Daurada Golf och Starttiden. Stadsrundvandring i Tarragona med 2000-åriga romerska lämningar. 

10 platser kvar!
Boka idag eller senast den 30 november.

Arrangeras av Starttiden.KATEGORI
PLATS Costa Daurada, Spanien.
NÄR 22–29 mars med SAS och 7–14 april med Norwegian 2018.
GÄLLER Fr o m 2017-11-21 t o m 2017-11-30 .
Stjärnkortet gäller för 6 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden