Logga in

KÄRA NÅN! Expressteaterns familjeföreställning (från 5 år) - NYPREMIÄR!

Stjärnpris 60 kr per person.

Ordinarie pris 85 kr.

"Hej Kära publik! Jag heter Viola, och är en pigg ungdom på åttio år! Ni ska få titta in hos mig och se hur jag har det. Mitt liv är så spännande! Det är kaffe som ska kokas, tidning som ska läsas, allt som händer i den stora världen! Men nu är kaffet klart. Tidningen var det. Men var ligger glasögonen? Nej, nu ringer det på dörren! Vem kan det vara? Jag får väl öppna. Var är nycklarna? De ligger på bordet. Och där ligger glasögonen. Nu kan jag läsa tidningen. Oj nu ringer det igen . . . ."

En äldre dam tar sin tid, i en omständlig, komisk och poetisk anda. Vardagens bestyr med glasögonen, käppen, posten, tidningen, kaffet och minnena. Och skärpan i sinnet! Vi möter damen hemma: det finns alltid något att göra. Dagen går så fort fastän tiden är så lång. Oj, kommer det besök? Nu blev det bråttom! ”Var la du glasögonen? Var ställde du käppen? Dags att hämta tidningen.” Så dyker Marit från Härlig Hem Hjälp (HHH) upp, och vänder upp och ned på Violas värld.

I denna föreställning får den unga publiken göra bekantskap med ålderdomen. Genom komiska förvecklingar och fysiskt spel, kan den unga publiken uppleva att de kanske har mycket gemensamt med de äldre.

Medverkande: Vidisha Mallik & Victoria Dedekam
Av: Ed Damron & Vidisha Mallik
Musik: Hugh Chandler
Regi: Ed Damron & My Areskoug
Scenografi/kostym: Karin Lindahl Oscarsson/Anna Sjölin
Illustration: Anna Sjölin
Foto: Martin Lindeborg

Tid: ca 40 min (Med reservation för ändringar).

Recension SkD 12/3 Gunilla Wedding gunilla.wedding@skd.se “... sann Expressteaternstil bjuder publiken på ett genomarbetat kroppsspråk, akrobatik i vardagsmiljö och inte minst många hjärtliga skratt.” ...”får publiken på glatt fnisshumör”... “ Expressteatern är som alltid skickliga på att skapa angelägen dramatik ur vardagssituationer och också att hitta humor i det vardagliga.”KATEGORI
PLATS Expressteatern, Rörsjögatan 26, Malmö.
NÄR

14 sept, 21 sept och 12 okt kl 14.00.

GÄLLER Fr o m 2019-08-22 t o m 2019-10-12 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden