Logga in

Koppla av och njut 7 dagar i Algarve

Stjärnpris 6 095 kr per person inkl flyg.

Njut av sol och värme i vackra Algarve! Det finns många anledningar att ta en kort paus från vardagen, denna vecka hjälper till och med klämdagarna till.

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn till FARO, SAS, transfer till Olhos de Água, Albufeira, t/r, inkvartering i lägenhet med separat sovrum för 2 personer, lokal reseledning på plats.

Boendet sker på Apartamentos do Parque, ett stenkast ifrån havet, beläget på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är stora, alla har balkong, badrum, kök/pentry, värdeskåp, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme och AC. Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl.a. spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår alla dagar samt byte av linnen och handdukar 1 x vecka samt el och vatten. Apartamentos do Parque har utomhus pool ett litet gym med sauna och turkiskt bad samt en snackbar. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.

Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad ledighet. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande dras upp på sanden och gamla fiskare reder sina nät i hytter som ligger vid stranden.

Aktiviteter som arrangeras på plats och rekommenderas:
Vandring och strandpromenader
Fado- eller folkloreafton 
Besök av lokala marknader 
Hyra av cykel eller bil 
Vinprovning och båtutflykt 
Golf - det finns ett 10-tal banor inom 15 minuter från ditt boende

Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i nästan 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS Olhos de Água, Algarve, Portugal.
NÄR 27 april–4 maj.
ARRANGÖR Go2algarve.
GÄLLER Fr o m 2019-02-20 t o m 2019-04-14 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden