Logga in

Långsemestra i Torremolinos

Stjärnpris från 15 250 kr per person.

Vi hälsar er välkomna till Torremolinos i Andalusien som året runt har ett behagligt klimat med sol cirka 300 dagar/år och som blivit en av Costa del Sols mest populära semesterorter. Den charmiga staden har en lång palmsträckt strandpromenad med vackra och breda stränder längs Medelhavet. Här flanerar man på stranden Bajondillo och slinker kanske in på någon av caféerna och tapasbarerna. Vid strandområdet Carihuela finns fiskrestauranger och upp längs de trånga gränderna finner man affärer och butiker. Stadens centrum är numera bilfritt. I stadens hjärta finns både buss- och tågstation som på kort tid kan ta oss till Malaga i öst och Fuengirola i väst.

Wintravels färdledare ger gärna tips på olika aktiviteter runt Torremolinos som marknaden på torsdagar, loppis på söndagar, vandringstur till den botaniska trädgården Molino del Inca, besök på Parque Paloma som är en 200 tusen kvadratmeter stor park med olika botaniska växter och djur som lever i den populära parken, tur med linbana upp till Calamorro med sin otroliga utsikt och fågelskådning och staden Malaga som har fler än 25 olika museer, bl a  det fantastiska bilmuseet med Michael Jackson´s diamantprydda bil.

I priset ingår: Direktflyg Köpenhamn–Malaga, 20 nätter på hotell Cervantes**** inkl halvpension och kvällsunderhållning, uppvärmd inomhus pool, nära hav och centrum, tre intressanta bussutflykter, svensk reseledning.

Extra utflykter mot tillägg.
Enkelrumstillägg: 3 650 kr.
Dubbelrum med havsutsikt extra 1 275 kr per person.KATEGORI
PLATS

Torremolinos, Malaga, Spanien.

NÄR

6–26 november.

ARRANGÖR Wintravel AB.
GÄLLER Fr o m 2019-08-26 t o m 2019-10-27 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden