Logga in

Malta 18 dagar

Stjärnpris 14 995 kr per person.

Upptäck denna välfyllda 7000­-åriga arkitektoniska skattkista med ett imponerande kulturellt och historiskt arv.

Tack vare sitt strategiska läge mitt i Medelhavet har Malta influerats starkt av sjöfarare från olika kontinenter då ön utgjorde en naturlig hamn utmed de forna handelsvägarna. De historiska influenserna har gjort Malta till ett mångkulturellt land inspirerat både av Afrika, Europa och av Mellanöstern.

Den prisvärda maten och drycken, vårt omtyckta hotell av god klass och det milda och behagliga klimatet är viktiga beståndsdelar som gjort att många väljer att spendera en längre tid här för att upptäcka ön och för att njuta av att solen och värmen kommer hit tidigt på vårvintern.

I priset ingår: Flyg t/r, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer t/r ,17 övernattningar i dubbelrum på 4­stjärniga San Antonio Hotel & Spa, halvpension (frukost och middag) under hela resan, obegränsat med dryck till middagarna, Scandoramaguide under hela vistelsen. Utflykterna: Fästningarnas Malta med stadsrundtur i Valletta (heldag), idylliska grannön Gozo (heldag), den medeltida huvustaden Mdina & Dingliklipporna (halvdag), den oexploaterade sydsidan med fiskebyar & Blå Grottan (halvdag).

Det finns möjlighet att boka hotellövernattning dagen före/efter din resa i Malmö.
Enkelrumstillägg 2 995 kr.


KATEGORI
PLATS Malta.
NÄR 29 mars – 15 april 2019.
ARRANGÖR Scandorama.
GÄLLER Fr o m 2018-10-05 t o m 2019-02-28 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden