Logga in

Mångfaldens Sydafrika

Stjärnpris 46 500 kr per person.

Sydafrika erbjuder verkligen en stor mångfald! Följ med på en storslagen resa från Drakensbergens mäktiga raviner till de tempererade regnskogarna längs Garden Route.

Längs vägen stannar vi i vackra Hermanus för valskådning från båt, vi spanar efter surikater i Karoos halvöken och det blir flera spännande safari i djurtäta Krügerparken. Här väntar möten med Afrikas Big Five. Vi synar Sydafrikas mörka närhistoria när vi promenerar genom Soweto och besöker Apartheidmuseet. Det nya Sydafrika upptäcker vi under matsafari längs Bree Street och vid besöket på Zeitz, det nya museet för afrikansk samtidskonst i Kapstaden. Under resan bor vi bra, njuter av ett av världens bästa kök och får flera tillfällen till vinprovningar.

I priset ingår:
• Klimatkompenserat flyg från Köpenhamn till Johannesburg och hem från Port Elizabeth (tillägg för andra avreseorter)
• Alla transporter inom Sydafrika med buss och båt
• Svensk färdledare.
• Del i dubbelrum på 3-4* hotell 
• Halvpension
• Alla inträden och utflykter enligt programmet som bland annat Apartheidmuseet i Johannesburg och guidad promenad genom Soweto, flera safari i Krügerparken, Zeitz Museum i Kapstaden, Godahoppsuddens naturreservat, vin- och ostronprovning, valsafari i Hermanus, surikatspaning i Oudtshoorn och båt i Knysnalagunen.KATEGORI
PLATS

Sydafrika.

NÄR

16 oktober–1 november 2019.

ARRANGÖR Världens Resor.
GÄLLER Fr o m 2019-01-10 t o m 2019-10-16 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden