Logga in

Oförglömlig kultur och matresa till Florens

Stjärnpris 14 900 kr per person inklusive flyg.

Få städer har en lika stor dragningskraft på sina besökare som Toscanas regionhuvudstad Florens. Kulturarvet är fantastiskt och staden har fostrat många genier. Författaren Dante Alighieri, målaren Botticelli, multikonstnären Michelangelo, skulptören Donatello och inte minst författaren, statsvetaren, filosofen , historikern och politiken Machiavelli är några av de mest välkända profilerna. Lägger man till att Florens idag är en fantastiskt shoppingstad och ett mat och vinmecka, med välkända Chianti strax utanför stadsgränsen, så är det lätt att förstår att så många gärna återvänder hit flera gånger för att hinna se, uppleva och njuta av allt.

Upplev Italiens målsättning är att visa våra egna smultronställen, som ligger lite bortanför de vanliga turiststråken. På våra resor samarbetar vi med lokalguiden Agneta Helldal som kom hit redan för 40 år sedan. Vi får under tre dagar följa i hennes fotspår och njuta av en av världens absolut vackraste städer.

För att ni skall få ut så mycket som möjligt av resan har vi begränsat antalet deltagare till 20. 
Sista anmälningsdag 31 maj eller då det är fullt.

I priset ingår: Flyg t/r Kastrup-Florens Fyra nätter på Hotel Executive (del i dubbelrum med frukost), turistskatt, samtliga transfers, två luncher inklusive dryck (vatten samt 1/2 flaska vin), två middagar inklusive dryck (vatten, 1/2 flaska vin, kaffe och digestivo), vingårdsbesök inkl lunch med fyra olika viner, guidade turer enligt program, entré till Uffizierna, svensk reseledare under samtliga dagar i Italien.

Tillkommer: Enkelrumstillägg 2 500 SEK.

Aktiebolaget Upplev Italien har lagstadgad svensk resegaranti.KATEGORI
PLATS

Florens, Italien.

NÄR

17-21 oktober 2019.

ARRANGÖR Upplev Italien.
GÄLLER Fr o m 2018-12-13 t o m 2019-05-31 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden