Logga in

Sånger till Friheten – En hyllning till Björn Afzelius

Stjärnpris 300 kr per person inkl serviceavgift.

Ordinarie pris 420 kr inkl serviceavgift.

Slutsålt till Stjärnpris – biljetter finns till ordinarie pris.

Björns minne kommer under 2019 hedras av några som stod honom mycket nära. Olle Nyberg, Mikael ”Nord” Andersson och Göran ”Guran” Blomgren – var och en med sin egen relation till Björn Afzelius kommer bjuda publiken på en kväll fylld av tillbakablickar och magiska tolkningar av Björns fantastiska låtskatt som för evigt skrivit in sig i den svenska musikhistorien.

Bakom initiativet till hyllningsturnén står Olle Nyberg, som producerade flera av Björns plattor och spelade med honom i 15 år.

Mikael ”Nord” Andersson (gitarr och sång)är en av landets mest namnkunniga gitarrister och medverkade på̊ turnén med föreställningen ”Tusen bitar”. Mikael ”Nord” Andersson har även många år som gitarrist i Roxette och turnéer med Björn Skifs på sin meritlista.

Göran ”Guran” Blomgren (gitarr och sång) var turnéledare och ljudansvarig för Björns liveframträdanden under drygt 10 år.

Olle Nyberg (klaviatur och sång) var Björns kapellmästare i mer än 15 år och spelar piano och orgel på̊ mänga av hans skivor.KATEGORI
PLATS

Lunds Stadsteater, Kiliansgatan 13, Lund.

NÄR

23 februari 2019 kl 18.00.

GÄLLER Fr o m 2018-12-13 t o m 2019-02-23 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden