Logga in

Säsongsavslutning av Late Night Lund

Stjärnpris 199 kr / 299 kr med mat.

Ordinarie pris 299kr/ 429 kr.

Nu är det klart!

Sydsvenskans uppskattade talkshow Late Night Lund flyttar till nyrenoverade Scandic Star i Lund med plats för ännu större publik. Köket dukar fram en mustig höstgryta innan vi tar plats i den härliga teatersalongen.

Varmt välkommen!

Kvällens gäster:
Per T Ohlsson, författare, journalist och senior columnist på Sydsvenskan. Vad driver mannen som i decennier har levererat sylvassa analyser om samtida politik? Hur sammanfattar han läget i svensk inrikespolitik efter detta stormiga år? Och hur länge tror han att Trump sitter kvar i Vita huset?

Kim Ekdahl Du Rietz, storstjärnan från Lund om sitt kontroversiella beslut att sluta spela handboll. Endast 27 år gammal, på toppen av sin karriär, valde han att hoppa av proffskontraktet i Tyskland. Om proffslivet, livsdrömmar och om att våga följa sin övertygelse.

Sara Snogerup Linse, kemiprofessor och toppforskare vid LU, ordförande i nobelkommittén i kemi, trebarnsmamma, barnboksförfattare som illustrerar, komponerar, musicerar, orienterar och förestår en daglig verksamhet för unga med autism och begåvningshandikapp. Om konsten att utse en nobelpristagare och om upptäckarglädje som drivkraft.

Programledare: Cecilia Nebel.

Meny: Gulaschsoppa alternativt vegetarisk gulaschsoppa.


Late Night Lund är Sydsvenskans talkshow - en utekväll med innehåll. Aktuella och inspirerande gäster intervjuas inför publik. Före scenprogrammet serveras mat och dryck för den som önskar, det går också att köpa biljett till endast samtalen. Dryck ingår inte i biljettpriset. Vid avhopp av gäster p g a oförutsedda händelser som sjukdom o dyl återköps ej biljetten. Rabatterade biljettpriser för dig med Stjärnkort.KATEGORI
PLATS Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund.
NÄR 1 december kl 19.30–21.00. Insläpp från kl 18.15 för middagsgäster.
GÄLLER Fr o m 2017-10-26 t o m 2017-12-01 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden