Logga in

Skön långsemester i soliga Puerto Banus, Andalusien

Stjärnpris 13 750 kr per person.

Andalusien har året runt ett behagligt klimat med sol cirka 300 dagar/år. Puerto Banus - den uppskattade och berömda semesterorten är beläget mellan Marbella och Estepona i sköna Andalusien och anses ha ett av Europas bästa åretruntklimat. Staden är ganska liten och lätt att nå till fots från hotellet. Stadens hjärta är hamnen med sina lyxiga fartyg. Nära hamnen, i trånga gränder med vita andalusiska hus, finner man mysiga barer, nattklubbar, restauranger och exklusiva märkesaffärer. Det största utbudet av kläder, smycken m.m. finner man på varuhuset El Corte Ingles, som är beläget nära hotellet. Man kan också shoppa på lördagarna på den berömda marknaden vid tjurfäktningsarenan.

Det är lätt att ta reguljärbussen för att upptäcka mysiga, mindre kända orter i omgivningarna. En promenad eller/och en båttur längs havet till Marbella rekommenderas också. Under vistelsen i Puerto Banus kommer våra kunniga färdledare informera om olika aktiviteter och utfärder.

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn t/r, transfer t/r, 1 handbagage max 10 kg, 2 resväskor max 20 kg/pers, boende i rymlig enrumslägenhet på PYR Hotell*** med halvpension (200 m till strand, shopping och marina), tre bussutflykter som leds av svensk reseledare till Malaga, Marbella-Fuengirola-Mijas, Apelsiner och natur inkl lunch samt kvällsaktiviteter några kvällar i veckan så som Wintravel´s underhållning med film, föredrag och spanskkurs.

Enkelrumstillägg: 2 970 kr.

KATEGORI
PLATS

Puerto Banus, Spanien.

NÄR

19 oktober – 8 november.                

ARRANGÖR Wintravel AB.
GÄLLER Fr o m 2019-03-25 t o m 2019-09-22 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden