Logga in

Stora Islandsresan

Stjärnpris 24 800 kr per person.

– magiska upplevelser på den mytomspunna ön.

En klassisk resa runt hela Island som ger minnen för livet. De oräkneliga naturupplevelserna följer efter varandra likt ett pärlband. Dånande vattenfall, puttrande och sprutande gejsrar, vulkanen Eyjafjallajökull och Europas största glaciär Vatnajökull. Vi upplever verkligen naturens skiftningar på denna mystiska ö. Från lavafält till skog, från respektingivande bergslandskap till fågelklippor och lugna vikar. Resan tar oss inte bara till de kända sevärdheterna, vi får också en god inblick i landets kultur och historia.

Allt detta ingår: Flygresa till Keflavik från Köpenhamn, flygskatter och flygplatsavgifter, transfers flygplats–hotell t/r, 6 övernattningar i dubbelrum, 6 frukostar och 4 middagar, utflykter som valsafari till havs på norra Island och amfibiebåttur på glaciärlagunen Jökulsarlon, inträden och arrangemang under rundresan enligt dagsprogram samt Scandoramaguide.

Arrangeras av Scandorama.


På grund av en omläggning i flygbolagets tidtabell har vi behövt ändra avresedatum på resan till Island. Ursprungligt datum (11 - 18 juni) har ersatts med den 30 juli - 6 augusti.


KATEGORI
PLATS Island.
NÄR 30 juli–6 augusti.
GÄLLER Fr o m 2017-09-28 t o m 2018-05-13 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden