Logga in

Svenskbygderna i Amerika – upplevelser i utvandrarnas fotspår

Stjärnpris 31 980 kr per person.

Svenskbygderna i Amerika är en odyssé i Vilhelm Mobergs fotspår genom områden som odödliggjordes tack vare Karl-Oskars strävanden och äventyr.

Under 14 dagar upplever vi det land som utvandrarna mötte efter sin mödosamma resa över Atlanten. Spåren från de svenska immigranterna är många och berättelserna lever vidare genom alla de svenskättlingar som i dag stolt hedrar minnena av sina förfäder som vågade ta steget mot en bättre framtid för sig och de sina.

Denna fantastiska resa förenar kultur och historia med besök vid flera storslagna sevärdheter som Niagarafallen och historiska platser som Gettysburg. En smakfull kombination med imponerande städer som New York, Washington DC, Detroit, Chicago och Minneapolis. Längs resvägen upptäcker vi charmiga Amish land och samhällen med svenskanknytning. 

I priset ingår bl a: Flygresa till New York samt hem från Minneapolis, flygskatter och flygplatsavgifter, busstransfer flygplatsen–hotellet t/r, bussrundresa med Scandoramaguide, 12 övernattningar i dubbelrum, engelsktalande lokalguide på flera platser som besöks under resan. Samtliga övriga arrangemang enligt dags- och utflyktsprogram

Enkelrumstillägg 11 995:-

Arrangeras av Scandorama.KATEGORI
PLATS USA.
NÄR 25 september–9 oktober.
GÄLLER Fr o m 2018-01-22 t o m 2018-08-01 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden