Logga in

Sydsvenskans hundkurs

Stjärnpris 2 195 kr per person.

Anmäl dig nu till Sydsvenskans fyra träffar med hunden i fokus! Under fyra tillfällen får du träffa några av Sveriges ledande hundexperter.

Kursen passar både dig som är hundägare eller dig som går i skaffa-hund-tankar. Vi möter hundpsykologen Charlotte Swanstein, hundmassören Amanda Sjöland och första hjälpen-instruktören Emma Almquist.

26/9 Grundkunskaper
Valptiden - hur utvecklas valpen från 8 veckor till ett år, är det skillnad på raserna i utveckling, och hur de är som vuxna? Lär alla hundar på samma sätt och vad stör inlärning? Är belöning alltid godis - struntar hunden då inte i att lära om det inte serveras godis? En intressant, kunskapsgivande och tidvis rolig stund där konsten i att ha en god hundhållning avhandlas. Vi träffar Charlotte Swanstein, Hundpsykolog och medlem av Sveriges hundföretagare.

23/10 Massage
Denna föreläsningen kommer att fokusera på vad ni kan göra hemma för att förbättra hundens livskvalité, upptäcka skador i tid och stärka er relation genom massage. Vi träffar Amanda Sjöland, Hundhörnan Skåne. Amanda är hundmassör, balansbollsinstruktör samt hundinstruktör och bedriver Hundhörnan Skåne i Lomma. H-märkt av Sveriges Hundföretagare.

5/11 HLR och första hjälpen
Få kunskap i hur du kan hjälpa din eller andras hundar när olyckan är framme. Ni får lära er vad och hur ni ska göra för att hjälpa hunden innan den får vård hos veterinär. Vi träffar Emma Almquist, Djurvetologen. Emma är instruktör för första hjälpen hund och HLR-instruktör för människa, i grunden biolog/etolog och bedriver Djurvetologen i Lomma. H-märkt instruktör av Sveriges Hundföretagare.

3/12 Avslutning
Vi träffar Charlotte Swanstein igen, som tar upp tråden från första tillfället och följer upp de ”hemläxor” deltagarna fått. Sedan blir det ett lekfullt quiz och mycket tid för grupp-diskussioner och frågor.

I priset ingår matig kvällsfika vid samtliga tillfällen, anteckningsblock och penna.


KATEGORI
PLATS Sydsvenskan, Rådmansgatan 16, Malmö.
NÄR Alla träffarna startar kl 18 och pågår ca 2 h.
GÄLLER Fr o m 2019-07-20 t o m 2019-12-03 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden