Klicka HÄR för att komma till vår webbutik!

Unikt tillfälle!
Vi snackar!

Vi snackar!

Stjärnpris 395 kr per person.

 Välkommen till Sydsvenskans nya samtalsserier med välkända profiler i vår stad. De kommer alla att prata om ämnen som är aktuella, intresserar och berör. Välkommen till vårens tre första träffar!

Dörrarna öppnas kl 17.30. Samtalen startar 18.30.

19 april Vi snackar med Joakim Palmkvist om mordvågen i Malmö
Joakim Palmkvist har bevakat grov brottslighet i två decennier och skrivit böcker om maffiakriget och även om seriemördaren Peter Mangs. Bakgrunden till de många morden i Malmö under 2016 och 2017 finns att söka flera decennier tillbaka i tiden. Med början i motorcykelgängen etablering i Sverige strax efter 1990 har flera vågor av kriminalitet sköljt över samhället. Vi är nu mitt i den tredje, där en ny generations kamp om makten lett till dödligt våld.

4 maj Vi snackar med Per T om Trumps 100 första dagar som president
Donald Trump har tagit över som amerikansk president och inget är sig riktigt likt.Hela havet stormar. Vad betyder Trumps presidentskap för USA:s och världens framtid efter 100 dagar med honom i Vita huset?

22 maj Vi snackar med Titti Qvarnström om Malmö som matdestination
Malmö och Skåne håller på att bli en internationell matdestination, med gott om plats för nya matupplevelser. Här finns mångfalden av råvaror och en god grund för innovationer och nytänkande inom mat och dryck. Här finns också Titti Qvarnström, en av många duktiga kockar. Hon är också den första kvinna i Sverige som fått stjärna i Guide Michelin. Nu är hon aktuell med boken Malmö Cooking : Min stad - vår mat.

Priset inkluderar entré, lättare måltid samt ett glas vin/alkoholfritt.


KATEGORI Nöje & Kultur
PLATS Palladium, Södergatan 15, Malmö.
NÄR 4 maj och 22 maj kl 18.30.
GÄLLER Fr o m 2017-02-26 t o m 2017-05-22.
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden