Logga in

Algarve i januari – en månad med sol och värme!

Stjärnpris 11 700 kr per person inkl flyg. För 1 person i studio 15 500 kr inkl flyg.

Att lämna hemlandet för någon månad är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivs i det ”nya landet”. Vi erbjuder lokal reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, vi organiserar även utflykter.

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn till FARO med SAS och TAP Portugal, transfer till Olhos de Água tur/retur, inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer. 

Inkvartering sker på Apartamentos do Parque, ett stenkast från havet, beläget på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är stora. Alla har balkong, badrum, kök/pentry, värdeskåp, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme och AC.

Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl a spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår alla dagar samt byte av linnen och handdukar 1 x vecka samt el och vatten. Apartamentos do Parque har uppvärmd utomhus pool som är övertäckt samt ett litet gym med sauna- och turkiskt bad samt en snackbar. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer.

Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.

Aktiviteter som arrangeras:
Guidning av omgivningen - ingår.
Vandring och strandpromenader.
Golf - det finns ett 10-tal banor inom 15 minuter från ditt boende. 
Hyra av cykel eller bil - tillkommer.
Utflykt till lokala marknader - tillkommer.


Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i nästan 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS Olhos de Água, Albufeira, Portugal.
NÄR 4 januari–1 februari 2020, 28 nätter.
ARRANGÖR Go2algarve.
GÄLLER Fr o m 2019-05-22 t o m 2019-12-01 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden