Logga in

Bokcirkel: Familjerelationer med Emma Leijnse

Stjärnpris 2 495 kr för samtliga träffar inklusive alla böcker. Det ingår mat och dryck (vin el alkoholfritt) vid träffarna.

En familj är så mycket mer än mamma pappa barn. Men vad avgör vem vi kallar för familj? Och är blod verkligen tjockare än vatten?I höst har Sydsvenskan en bokcirkel med tema "familj".

Med reportern och författaren Emma Leijnse som samtalsledare läser vi fyra böcker och diskuterar vad familjen egentligen är. Vilka förväntningar, uttalade eller underförstådda, har vi på den? Och vilken roll kan den spela - i samhället och i våra liv?

24 september: Anna Schulze – Kidnappningen
När Anna Schulzes pappa är elva år förs han bort av sin mamma. Året är 1936, I Kidnappningen - En släktberättelse utforskar Anna Schulze en verklig händelse i sin egen familjs historia.

14 oktober: Kevin Kwan – Crazy Rich i Asien
Välkommen in i en värld av excentriska karaktärer, svindlande miljöer och extrem rikedom. Rachel följer med pojkvännen Nick till Singapore och Nicks ömma mor är inte säker på att Rachel är rätt för honom.

20 november: Julie Lindahl – Pendeln
Ett barnbarn utforskar sin familjs nazistiska förflutna. I sin bok, Pendeln, låter hon läsaren följa med på en dramatisk resa genom mänskligheten.

9 december: Helena Von Zweigbergk – Totalskada
Agneta och Xavier har levt i ett långt äktenskap. När de förlorat sitt hem, hur hemma är de med varandra, egentligen? Vad är värt att slåss för?KATEGORI
PLATS Sydsvenskan, Rådmansgatan 16, Malmö.
NÄR 24/9, 14/10, 20/11 och 9/12. Alla träffar startar kl 18 och pågår ca 2 timmar.
GÄLLER Fr o m 2019-06-28 t o m 2019-09-19 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden