Logga in

Bokcirkel - Skånska Deckare med Joakim Palmkvist

Stjärnpris 2 495 kr för samtliga träffar inklusive alla böcker.

SYDSVENSKANS KRIMREPORTER
JOAKIM PALMKVIST LEDER SAMTALEN.

Tina Frennstedt, journalisten som skriver om Cold case-gruppen i Malmö och Katrine Engberg, Danmarks just nu största deckarförfattare. Vad har de gemensamt? Jo, tillsammans med Anders de la Motte och Mattias Edvardsson kommer de att medverka i Sydsvenskans nya bokcirkel som börjar under våren 2020.

Precis som vid den förra bokcirkeln kommer författaren och Sydsvenskans kriminalreporter Joakim Palmkvist att leda bok- och författarsamtalen.

10 MARS 
MATTIAS EDVARDSSON, EN HELT VANLIG FAMILJ

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

1 APRIL
TINA FRENNSTEDT, COLD CASE: VÄG 9

En kontroversiell konstnärinna hittas död vid Stenshuvud fyr på långfredagsmorgon. På en handduk intill liket upptäcker man en märklig lera som visar sig vara identisk med den som fanns på brottsplatsen utanför Ystad där den unge pianisten tortyrmördades för femton år sedan.

11 MAJ
ANDERS DE LA MOTTE, VÅROFFER

Valborgsnatten 1985 mördas en sextonårig flicka under ritualliknande former i skogen intill ett slott på Österlen. Hennes styvbror döms för dådet, och kort därefter försvinner hela familjen spårlöst.KATEGORI
PLATS

Rådmansgatan 16, Malmö.

NÄR

10 mars, 1 april, 11 maj, 11 juni kl 18.00-ca 20.00.

GÄLLER Fr o m 2020-01-15 t o m 2020-03-05 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden