Logga in

Deckarcirkel med skånska rötter

Stjärnpris 2 495 kr per person.

Mord, död, svek, intriger och försvinnanden – teman som fascinerar oss alla. Kanske än mer ju tryggare vi egentligen är. Det allmänmänskliga intresset för ondskan har byggt det svenska deckarundret. Sydsvenskan har komponerat en bokcirkel med utgångspunkt i fyra aktuella böcker, alla med skånsk anknytning. Sydsvenskans krimreporter Joakim Palmkvist leder samtal där författarna själva deltar.

Vi läser fyra böcker och ses vid fyra tillfällen för att tillsammans med Joakim Palmkvist och respektive författare diskutera boken vi läst.

20 februari:
STEFAN AHNHEM – Motiv X
"Motiv X” är Stefan Ahnhems fjärde bok i serien om Fabian Risk vid Helsingborgspolisen. De tidigare böckerna har sålts i en miljon exemplar och är utgivna i övertrettio länder.

28 mars:
ANDERS DE LA MOTTE – Vintereld
"Vintereld” är den tredje fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett.

9 april:
TINA FRENNSTEDT – Cold Case: Försvunnen
”Försvunnen” är första delen i Cold Case, en deckarserie inspirerad av verkliga fall som utspelar sig i Malmö och på Österlen.

20 maj:
PETRA HOLST – Jag släpper dig aldrig
”Jag släpper dig aldrig” är en relationsrysare där ingenting är som det ser ut att vara, om otrohet och manipulation, och om vikten av att lära känna sig själv innan man kan lita på andra.

I priset ingår 4 böcker och matig kvällsfika vid samtliga tillfällen. Efter anmälan skickas första boken hem till angiven adress. Övriga böcker delas ut vid träffarna.KATEGORI
PLATS

Sydsvenskan, Rådmansgatan 16, Malmö.

NÄR

20 feb, 28 mars, 9 april och 20 maj kl 18.00–20.00 ca.

GÄLLER Fr o m 2019-01-21 t o m 2019-02-19 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden