Logga in

Drömsegling i Medelhavet med Royal Clipper

Stjärnpris från 41 500 kr per person med del i dubbelhytt.

Följ med på denna unika resa där vi möter våren i Spanien, upptäcker de Baleariska öarna och vackra Korsika innan vi når Roms hamnstad Civitavecchia. I Rom gör vi en stadsrundtur innan flyg åter till Skandinavien.

Möt våren på en härlig kryssning för fulla segel ombord på magnifika Royal Clipper. Upplevelsen ombord kombinerar de bästa egenskaperna från två olika världar; bekvämligheten från traditionella kryssningar och frihetskänsla som man bara kan få ombord på ett segelfartyg som susar fram helt med hjälp av vädrets krafter och hela 42 segel. Fartyget tar endast 227 gäster och ombord njuter vi av äventyr, oklanderlig service, fantastiskt boende, läckra kulinariska val och polerad mässing och intressanta stopp mellan Malaga och Civitacecchia, Rom, som gör denna kryssning till det perfekta valet.

Flyg till Malaga den 22 april och avsegling dagen därpå för kryssning för fulla segel över Medelhavet med kursen inställd på Italien som vårt slutmål. Efter vistelse i Malaga med middag och stadsrundtur kastar vi loss. På vägen till Rom anlöper vi hamnar på Ibiza, Mallorca och Menorca i de Baleariska öarna samt Korsika i Frankrike innan vi når Roms hamnstad Civitavecchia.

Kryssningen är sammanlagt 8 dagar, varav två hela dygn till sjöss. I Rom gör vi en gemensam sightseeing och avslutar resan med lunch innan flyg åter till Skandinavien sen eftermiddag/tidig kväll.

Till havs spanas efter delfiner och val och om du vill kan du prova på att styra fartyget och klättra i riggen, vara med på morgongympa eller bara ta det lugnt och njuta av havsbrisen.

I priset ingår: 
-Flyg med Lufthansa i ekonomiklass från Stockholm eller Köpenhamn till Malaga/hem från Rom inkl flygskatter och incheckat bagage. Göteborg på förfrågan.
- En natt på 4-stjärnigt hotell inkl frukost i Malaga.
- Gemensam välkomstmiddag i Malaga inkl vin, vatten och kaffe.
- Utflykt (dag 2) i Malaga med engelsktalande guide inkl lunch.
- Dagstur inkl lunch i Rom efter kryssning.
- Alla transfers med buss.
- 8 nätters kryssning med Royal Clipper, del i dubbelhytt.
- Helpension samt afternoon tea inkl en Captain´s Dinner.
- Vin, vatten till lunch och middag, fri tillgång till kaffe och te.
- Välkomstdrink och ett coctailparty för vår grupp.
- Underhållning och aktiviteter ombord.
- Två gemensamma utflykter under kryssningen.
- Dricks och hamnavgifter.
- Poseidon färdledare (vid min 16 personer)

Boka senast 16/12 – och ni får 50 EUR per person att spendera ombord!


Både vi och våra samarbetspartners följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Var uppmärksam på vad som gäller specifikt för den resa eller destination du bokar.KATEGORI
PLATS

Medelhavet.

NÄR

22-30 april 2022.

ARRANGÖR Poseidon Cruises
GÄLLER Fr o m 2021-12-03 t o m 2022-03-22 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden