Logga in

En månad i Algarve med sol, värme och lite golf!

Stjärnpris 17 300 kr per person inkl flyg.

Att lämna hemlandet för en månad är ett stort steg, därför är det viktigt att ni trivs bra.

Vi erbjuder svensk reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, vi hjälper även till med bil- eller cykelhyra, bokar din golfrunda, organiserar utflykter och vinprovning samt guidar i närområdet.

I priset ingår:
Flyg från Köpenhamn till FARO tur/retur med SAS Transfer till Olhos de Água tur/retur.
Inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer.

Välj att bo på Pine Cliffs Gardens eller Pine Cliffs Golf Suites.

Boendet:
Inkvartering sker på Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, 5*. Lägenheten har 1 sovrum, vardagsrum, badrum, kök, matplats, WIFI, satellit TV, värdeskåp, luftkonditionering, balkong eller terrass. Städning ingår 1 x vecka samt byte av linne och handdukar, el och vatten ingår.

Fri tillgång till ”Pine Cliffs goes active” hälsoklubb med uppvärmd inomhuspool, gym, jacuzzi samt SPA och ångbad. 10% rabatt på restaurang och barutbudet, SPA behandlingar samt hårvård. Det finns tvättservice mot avgift. Det finns en 9 hole golfbana på området och det är endast 5 minuters promenad från Falésia stranden som nås med hiss.

Just nu ingår även 5 golfrundor á 18 holes utan extra kostnad på Pine Cliffs Golf Course per person och vistelse, alternativet är 10 golfrundor á 9 holes. 

Om Albufeira:
Albufeira är den största, livligaste och mest energiska av alla semesterorter som ligger i södra Portugals vackra Algarve-kust. Albufeira erbjuder fantastiska stränder, ett strålande klimat och ett stort utbud av restauranger och barer både i gamla stan och i den nya delen.


Om Go2Algarve:
Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard som har besökt Algarvekusten i 20 år. Algarve har mycket att erbjuda när det gäller mat, kultur, natur och framförallt väder. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS

Olhos de Água, Albufeira, Portugal.

NÄR

1–29 februari 2020, 28 nätter.

ARRANGÖR Go2algarve.
GÄLLER Fr o m 2019-08-30 t o m 2020-01-12 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden