Logga in

Ett helt år på Louisiana – exklusivt erbjudande om klubbmedlemskap för dig och en gäst

Stjärnpris SEK 566 kr/klubbmedlemskap, (DKK 416).

Ordinarie pris SEK 807 kr, (DKK 595). Fri entré upp till 18 år.

Ett helt år på Lousiana för dig och en gäst. Se den världsberömda samlingen och aktuella utställningar med bland annat modernismens stjärna Sonia Delaunay. På konstmuseet kan man även ströva runt i den vackra skulpturparken, njuta av god mat och upptäcka det bästa av dansk design i shopen.

Gör Louisiana till ditt museum året runt och ta med en gäst varje gång med vårt unika erbjudande för dig som är prenumerant. Ger fri entré för 2 personer, 200 event, 10 % i butik och café samt 4 x Louisiana katalog/magasin.

Louisiana är med sin fantastiska miljö museet för alla. I samlingen finns favoriter som Alberto Giacommetti, amerikansk popkonst och verk av samtidens konststjärnor som japanska Yayoi Kusamas unika oändlighetsrum. Den vackra skulpturparken med utsikt över Sundet bjuder på verk av konstnärer som Max Ernst, Richard Serra och Alicja Kwade. Under året visar museet ett fantastiskt rikt program med utställningar med Sonia Delaunay, fotoikonen Diane Arbus, Alex Da Corte, Nya sakligheten från 1920-talets Weimar-tid, spännande arkitekturutställningar samt den omtalade amerikanske konstnären Richard Prince.

Museet har generösa öppettider. Ofta är eftermiddagar och kvällarna lugnare och ett tips är att börja besöket med en härlig lunch och se de olika utställningarna därefter. Ett besök med aktuella utställningar, samlingen, restaurant samt shop tar från 2,5 till 4 timmar men man kan tillbringa en hel dag på museet. Utanför finns även en badstrand med brygga för sommarens besök. Det är fri parkering på museet. Tar man tåg till Humlebæk Station är det 10 minuters promenad till museet.

Håll dig uppdaterad med aktuell information om tryggt besök i samband med Covid-19 på museets hemsida och var beredd på att munnskydd ska användas inomhus och att visa Covidbevis/test vid entrén och för resor över Sundet.

Louisiana Museum of Modern Art är ett internationellt museum för modern konst. Här möts konst, natur och arkitektur i ett unikt samspel som gör Louisianabesöket till något mycket speciellt året runt och som lockar gäster från hela världen.KATEGORI
PLATS Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk, Danmark.
NÄR Gäller 1 år från köpt datum, ordinarie öppettider och man behöver ej boka tid.
Klubbkort som köpts innan nedstängningen förlängs automatiskt med en månad.
GÄLLER Fr o m 2021-12-14 t o m 2022-04-03 .
Stjärnkortet gäller för 2 personer.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden