Logga in

Fjällvandring i berömda Tärnaby

Stjärnpris 5 550 kr per person.

Tärnaby är den lilla orten som fostrat stjärnor som Ingemar Stenmark, Anja Pärson, Jens Byggmark och Stig Strand och som för alltid är förknippat med slalom, OS-medaljer och rekord. Och möjligheterna på sommaren är lika som på vintrarna. Vi bor på fina Tärnaby Sporthotell där vi har nära till Tärnafjällens toppar.

Under långhelgen testar vi tre leder:
Laxfjället - som kommer bjuda på fantastiska vyer med stigar som går mycket upp och ner. Toppen kommer vi kunna nå från flera olika håll och från linbanans dalstation leder en stig oss upp till toppen av linbanan.
Atoklimpen har en samisk kulturmiljö - där det finns både ett andligt och fysiskt landskap med lämningar efter den fjällsamiska renskötarkulturen. I detta andliga/mentala landskap har minnen, myter, religion och traditioner utvecklats i samspel med naturen. Fjället bjuder på många geologiska och botaniska sevärdheter.
Drottningleden kommer att bjuda oss på vandring på kalfjället och erbjuder en fantastisk utsikt mot Norra Storfjället och mot norska toppar och glaciärer. Denna led är relativt lättvandrad och den sägs också gå över De Sju Små Bergen och är en mycket välbesökt kalfjällsled.

Oavsett om du är erfaren fjällvandrare eller nybörjare så kommer alla leder vara något alla klarar av då vi anpassar lederna efter vilken nivå man är på. Under en av vandringarna kommer en lokal guide följa med oss. Från ToppHälsa kommer Christer Skog –världsrekordhållare på cykel genom Europa - och Pamela Andersson att vara med. När vi inte vandrar kommer kvällarna bjuda på god mat, lokala föreläsningar och trevligt umgänge.

Allt detta ingår i priset:
- Boende (del i dubbelrum)
- Bäddlinne och handduk
- Helpension (frukost, lunch och middag)
- Alla vandringar
- Föreläsningar


PLATS Tärnaby, Hemavan.
NÄR

11-14 augusti 2022.

ARRANGÖR Topphälsa
GÄLLER Fr o m 2022-04-04 t o m 2022-08-05 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden