Logga in

Halva Malmö består av killar som dumpat mig

Stjärnpris Samtal 99 kr, Samtal + boken Halva Malmö består av killar som dumpat mig (Danskt band) 249 kr. Snacks ingår i priset och baren håller öppet för försäljning hela kvällen.

Nu har du chans att lyssna till Amanda Romare som skrivit Halva Malmö består av killar som dumpat mig i ett samtal med Ida Ölmedal, kulturchef på Sydsvenskan på Grand Malmö (där handlingen utspelar sig vid flera tillfällen i boken). Boken har fått mycket uppmärksamhet och blivit hyllad av både läsare och kritiker!

”För ”I will always love you” är en mening som huvudpersonen i Halva Malmö består av killar som dumpat mig aldrig verkar få höra. På riktigt. Hon har testat allt. Dejtat killar över sin liga, i sin liga, under sin liga, svajpat på Tinder och raggat ute. Hon har dejtat jurister, forskare, bartenders, ingenjörer, livsmedelsförsäljare och snickare. Hon har varit undergiven och dominerande, men förblir övergiven. Hon har svårt att ens komma till second base, en andra dejt. Det är samma för hennes vänner. Tillsammans försöker de förstå den ekvation som det är att vara singel i det tjugoförsta århundradet.”KATEGORI
PLATS Grand Malmö, Monbijougatan 17, Malmö.
NÄR Torsdag 26 maj. Start kl 17.30, insläpp kl 17.00.
GÄLLER Fr o m 2022-05-05 t o m 2022-05-26 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden