Logga in

Härlig semester i soliga Puerto Banus, Andalusien

Stjärnpris från 13 975 kr per person.

På spanska solkusten njuter man av skönt klimat året runt. I den kända semesterorten Puerto Banus finns det mesta för en skön vistelse. Den charmiga, vita staden har en lång strandpromenad som leder till Marbella och San Pedro.

Bra, centralt boende i rymlig 1-rumslägenhet med balkong på populära Pyr Marbella Hotell***+. 200 m till havet, lyxhamn och imponerande varuhus. Möjlighet till lättare matlagning i lägenheten.
På hotellet serveras dagligen riklig frukost och middagsbufféer med spanska och internationella specialiteter. Utomhus pool och trädgård med solstolar. Möjlighet till tennis och golf till specialpris. Nära busshållplats som tar dig till Estepona, Marbella och Malaga shoppingcenter, Marbella och Malaga.

Wintravels egen kvällsunderhållning med film, intressanta föredrag, liten spanskkurs och musikkonserter på storbild är mycket uppskattat.

Intressanta utflykter till Malaga, Nerja med grottorna, Marbella med vita staden Mijas och sevärda Sevilla med svenska reseledare ingår.

I priset ingår : Direktflyg Köpenhamn-Malaga, 17 nätter i delad lägenhet med balkong, halvpension bestående av frukost och middagar, 4 intressanta bussutflykter inkl entréer med svensk guide, kvällsunderhållning samt svensk reseledning.

Enkelrumstillägg: 2 820 kr.KATEGORI
PLATS

Puerto Banus, Spanien.

NÄR

13–30 april 2020, 18 dagar.

ARRANGÖR Wintravel AB.
GÄLLER Fr o m 2020-01-07 t o m 2020-02-25 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden