Logga in

KÄRA NÅN! Expressteaterns familjeföreställning (från 5 år) NYPREMIÄR!

Stjärnpris 60 kr per person.

Ordinarie pris 85 kr.

ANPASSAD med fåtal platser i salongen.

”HEJ KÄRA PUBLIK! Jag heter Viola, och är en pigg ungdom på åttio år!
Ni ska få titta in hos mig och se hur jag har det. Mitt liv är så spännande! Det är kaffe som ska kokas, tidning som ska läsas, allt som händer i den stora världen! Men nu är kaffet klart. Tidningen var det. Men var ligger glasögonen? Nej, nu ringer det på dörren! Vem kan det vara? Jag får väl öppna. Var är nycklarna? De ligger på bordet. Och där ligger glasögonen. Nu kan jag läsa tidningen. Oj nu ringer det igen . . . .

Viola är en äldre dam som tar sin tid, i en omständlig, komisk och poetisk anda. Vardagens bestyr med glasögonen, käppen, posten, tidningen, kaffet och minnena. Och skärpan i sinnet! Vi möter damen hemma: det finns alltid något att göra. Dagen går så fort fastän tiden är så lång.

I denna föreställning får den unga publiken även göra bekantskap med Marit från Härlig HemHjälp (HHH), som vänder upp och ner på Violas liv. Genom komiska förvecklingar och fysiskt spel kan den unga publiken uppleva att man kan ha roligt fast man är olika.

MEDVERKANDE OCH PRODUKTION
Medverkande: Vidisha Mallik & Victoria Dedekam
Av: Ed Damron & Vidisha Mallik
Musik: Hugh Chandler
Regi: Ed Damron & My Areskoug
Scenografi/kostym: Anna Sjölin & Karin Lindahl Oscarsson
Snickeri: Edvin Svensson
Illustration: Anna Sjölin
Foto: Martin Lindeborg

Tid: ca 40 min (Med reservation för ändringar)

Recension SkD 12/3 Gunilla Wedding  “... sann Expressteaternstil bjuder publiken på ett genomarbetat kroppsspråk, akrobatik i vardagsmiljö och inte minst många hjärtliga skratt.” ...”får publiken på glatt fnisshumör”... “Expressteatern är som alltid skickliga på att skapa angelägen dramatik ur vardagssituationer och också att hitta humor i det vardagliga.”KATEGORI
PLATS Expressteatern, Rörsjögatan 26, Malmö.
NÄR Lördag 21 november och 5 december kl 11.00 och 14.00.
GÄLLER Fr o m 2020-10-15 t o m 2020-12-05 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden