Logga in

Koppla av och njut 7 dagar i Algarve

Stjärnpris 7 250 kr per person med balkong och havsutsikt.

Njut av sol och värme i vackra Algarve, det finns många anledningar att ta en kort paus från vardagen.

Vi erbjuder svensk reseledning med lokalkännedom som bistår med praktiska bestyr samt hjälper till med bil- eller cykelhyra, bokar din golfrunda, organiserar utflykter och vinprovning samt guidar i närområdet. 

Boende: Apartamentos do Parque, 4 stjärnigt, Olhos de Água, Algarve, Portugal
Lägenheten har ett separat sovrum, vardagsrum, matplats, badrum, kökspentry, värdeskåp samt balkong med havsutsikt. Uppvärmd utomhuspool och snackbar, satellit TV, internet samt AC värme. Städning, el och vatten ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer. Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.

Olhos de Água är en härlig portugisisk fiskeby som ligger i hjärtat av centrala Algarve och är det idealiska resmålet för besökare som önskar en lugn och avslappnad ledighet. Den lilla staden ligger på en kust av små sandiga vikar, där fiskebåtar fortfarande dras upp på sanden och gamla fiskare reder sina nät i hytter som ligger vid stranden.

I priset ingår: 

  • Flyg från Köpenhamn till Faro tur/retur
  • Transfer till Olhos de Água tur/retur
  • Inkvartering lägenhet T1, med separat sovrum för 2 personer


Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs av Robert & Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i över 20 år och känner till regionen, dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.KATEGORI
PLATS Olhos de Água, Algarve, Portugal.
NÄR 26 april – 3 maj 2023 (antal nätter 7).
ARRANGÖR Go2algarve
GÄLLER Fr o m 2022-10-18 t o m 2023-04-02 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden