Logga in

Med tåg till midnattssolens Lofoten

Stjärnpris från 13 800 kr per person.

På Lofoten reser sig de höga fjälltopparna upp mot den arktiska himlen som kyrktorn. Mellan bergen ligger små idylliska byar som har lockat till sig en brokig blandning fiskare, friluftsmänniskor och konstnärer. Prova lokala delikatesser med skaldjur och lamm, upptäck vita sandstränder och besök vikingamuseet Lofotr.

Hit går Stjärnklubbens tågresa. Under resan till Narvik kommer vi ha föredrag och sociala aktiviteter. Du kommer bland annat åka på Sveriges vackraste järnvägssträcka, Kiruna-Narvik.

Med på resan är Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist. Hon kommer att prata om mediernas roll i samhället och hur de påverkar oss. Vi lever i en föränderlig värld och som mediehus gäller det att hänga med. Vilka utmaningar har tidningen framför sig?

Med på resan är också Sydsvenskans politiska chefredaktör Heidi Avellan. Heidi är f d Nordenkorrespondent och kommer samtala om varför älskar vi Norgevitsar; såta vänner och konkurrenter. Men också om förändringar i Arktis – nu när isen smälter pågår kapplöpningen mot norr.

Vi erbjuder ett grundpaket med framför allt resa och boende samt ett tilläggspaket som kombinerar natur och kultur. 


Fotografer:
Terje Rakke, Nordic Life.
Kristin Folsland Olsen, Vaagan.
Ernst Furuhatt, Nordnorge.KATEGORI
PLATS

Lofoten, Norge.

NÄR

22-30 juni 2020, 9 dagar.

ARRANGÖR Nationalparksresor
GÄLLER Fr o m 2019-12-06 t o m 2020-05-24 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden