Logga in

Musical Show – Från Broadway till Malmö

Stjärnpris 335 kr per person.

Ordinarie pris 485 kr.

Den 17 april 2021 sätter Malmö Brandkårs Orkester upp en unik Musical Show som bygger på kända musikaler hämtade från Broadway och som i lyxförpackning presenteras i Malmö på Slagthuset.

Musik från musikalerna The Tina Turner Musical, Hair, 9 to 5 The Musical, Moulin Rouge, Spamalot och Chess får teatern att gunga och glittra. Med oss har vi en showgrupp från Lunds Dans- och Musikalgymnasium som bjuder på ett rafflande finalnummer tillsammans med kör, artister och orkester.

Med oss har vi några av landets främsta entertainers:

Rennie Mirro är mannen som definierar multitalang och underhållning! Rennie har synts som programledare i Grammisgalan och kännetecknas av profession och rutin i sann entertainment anda!

Rocktjejen Nina Söderquist har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End med musikalen Spamalot. Turnerat med Björn Skifs och Badrock, rockat arenor världen runt med flera Rock & Queen turnéer.

Alexander Lycke har gjort de flesta stora rollerna i de klassiska musikalerna på scener runt om i Europa och senast 2018 spelade han Anatolij i Chess på Svenska teatern Helsingfors. Sweden rock Magazine utsåg Alexander till Sveriges bästa sångare 2016 och han berömdes för sin stora röst och breda känsloregister.

Sara Lauingers sångkarriär startade som showartist. År 2012, med artistnamnet Sara Li, tog hon sig till finalen i Melodifestivalen med låten Mirakel tillsammans med Björn Ranelid. Därefter har hon uppträtt i bland annat Allsång på Skansen, Sommarkrysset och Så ska det låta.KATEGORI
PLATS

Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö.

NÄR Lördag 17 april 2021 kl 15:00 och kl 19.00.
Konsertens speltid ca 2 tim 15 min.
ARRANGÖR Malmö Brandkårs Orkester.
GÄLLER Fr o m 2020-11-19 t o m 2021-04-17 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden