Logga in

Musikalen Chess på svenska

Stjärnpris från 314 kr per person.

Ordinarie pris från 449 kr.

Den 30 juni 2022 riktas Sveriges blickar mot Helsingborg! Produktionsbolaget Sinne & Scen AB storsatsar och sätter upp Sveriges egen broadway-musikal, "Chess" på Helsingborg Arena!

Den svenska versionen - CHESS PÅ SVENSKA, gjordes för första gången 2002 i Stockholm med Tommy Körberg, Helen Sjöholm och Anders Ekborg i huvudrollerna. Nu, 20 år senare, svarar Helsingborg med att mönstra stjärnor som Loa Falkman, Gunilla Backman, Anders Ekborg, Karoline Dons, melodifestival-aktuella Kalle Leander och kultförklarade Gert Fylking m fl i en av de mest spännande rollsättningarna någonsin!

Helsingborg Arena kommer att förvandlas till en musikalscen av stora mått! Under perioden 30 juni -10 juli intar den färgstarka ensemblen tillsammans med orkester, kör och dansare arenan i en uppsättning som utlovar en farligare, svartare och modernare tappning än vad som tidigare skådats! En produktion med regi av Sven S. Holm. Obs! Det ges bara 9 föreställningar totalt i Helsingborg, så säkra din biljett i tid till Helsingborgs största musikalsatsning någonsin!

I rollerna: Florence: Gunilla Backman Freddie: Anders Ekborg Anatolij: Kalle Leander Molokov: Loa Falkman Svetlana: Karoline Dons Domaren: Gert Fylking

Varmt välkomna!

Öst möter väst, allianser och lojalitet prövas och gammalt hat förvandlas till ny kärlek! "Chess" är något så sällsynt som en Cold War-musikalisk kärleksthriller. I en värld där den internationella politiken håller i pjäserna, får vi en berättelse om enskilda människors öden vilka kastas in i ett spel de inte kan styra. KATEGORI
PLATS

Helsingborgs Arena, Mellersta Stenbocksgatan 14, Helsingborg.

NÄR

30 juni - 10 juli kl 19.00.
Dubbla föreställningar 2 och 9 juli kl 15.00 och kl 19.00.

Föreställningen varar ca 2.40 h inkl paus.

GÄLLER Fr o m 2022-06-16 t o m 2022-07-10 .
Stjärnkortet gäller för max 4 personer.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden