Logga in

Nu är Julen till Salo!

Stjärnpris 290 kr per person.

Ordinarie pris 490 kr.

Fira in julen med stjärnorna Ola Salo, Rickard Söderberg, Jenny Holmgren. Känn pirret inför den annalkande julen, bli lycklig till skönsång av The Choir on Fire och glada toner från Malmö Brandkårs Orkester. Ta chansen att komma i julstämning på allra bästa sätt!

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. Olas egen show “It takes a fool to remain sane” är en bombastisk show med extra allt som bygger på de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Under våren 2019 har Ola Salo spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg och på Hamburger Börs legendariska scen i Stockholm, där showen hyllats av såväl publik som kritiker. Ola Salo har även spelat roller i en rad musikaler, Däribland rollen som Robert i Kristina från Duvemåla (inhoppare för Peter Jöback), titelrollen i Hedwig and The Angry Inch på Göta Lejon 2016 samt inte minst rollen som Jesus i ett flertal uppsättningar av Jesus Christ Superstar mellan 2008 och 2017 där han även stått för den nya svenska översättningen. Rickard Söderberg – denna stilsäkra vokalist gästar Malmö Brandkårs Orkester för andra gången!

Rickard Söderberg är operasångare, aktivist, debattör och välkänd TV-profil. Som knuten till Malmö Opera har han bl a sjungit Ben i Rebecca, Markel och Shulgin i Doktor Zjivago, Goro i Madame Butterfly, Valzacchi i Rosenkavaljeren, Hertigen av Cornvall i Lear, Dancaire i Carmen och Chefstekniker 2 i Aniara. Han har gjort huvudroller i bl a Köpenhamn, Hannover, San Francisco och Toronto, fått Svenska Wagnersällskapets stipendium och givit ut tre skivinspelningar.

Jenny Holmgren känner vi numera igen från Malmö Operans uppsättning av Så som i himlen. I sin roll som Gabriella har hon några fantastiska sångnummer, ett av dem för står "Gabriellas sång". Jenny har också medverkat i ett flertal musikaler runtom i Sverige. På Wermland Opera har man kunnat se henne i uppsättningar som "Spring Awakening", Sunset Boulevard", "Les Misérables" och "Something Rotten". På Göteborgsoperan gjorde hon den kvinnliga huvudrollen Polly Baker i "Crazy for you". I Stockholm har hon medverkat i "Gentlemannen" på Oscarsteatern och senast "Häxorna i Eastwick" på Cirkus.KATEGORI
PLATS Sparbanken Skåne Arena, Arenatorget 2-6, Lund.
NÄR

Lördag 10 december kl 19.00.

GÄLLER Fr o m 2022-11-09 t o m 2022-12-10 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden