Logga in

Paket med hotellboende och äventyr i sagornas värld i Malmö

Stjärnpris 1 520 kr för paket med rum och frukostbuffé för fyra personer (2 vuxna och 2 barn varav ett barn sover i föräldrars säng 0-7 år samt ett barn i extrabädd) inkl fyra entréer till Funnys Äventyr.

Skapa minnen för hela familjen, vi har ett specialpaket med övernattning och frukost på BW Plus Hotel Noble House i centrala Malmö samt entré till kultur- och sagovärlden på Funnys Äventyr.

Hotellet är kreativt och lekfullt inrett med bar och restaurang, egen parkering, nära bra kommunikationer med buss och tåg. Runt hörnet av hotellet har du Malmös hela restaurang- och butiksutbud och när ni tröttnat på det har hotellet lekhörna, biorum med barnfilm samt spel/böcker i lobbyn.

På Funnys Äventyr väntar en värld full av lek, skratt och spännande äventyr. Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv! Lek hemma hos Funny och hennes vänner, Alfons, Pettson & Findus, Mumin. Åk i sagokarusellen och besök vår mysiga teaterlada.

I priset ingår:
- Hotellövernattning på BW Plus Hotel Noble House i Malmö
- Frukostbuffé
- Entré till sagohuset Funnys ÄventyrKATEGORI
PLATS BW Plus Hotel Noble House i Malmö (Per Weijersgatan 6) samt kultur- och sagohuset Funnys Äventyr (Per Albin Hanssons väg 36, Mobilia).
NÄR Gäller alla dagar i mån av plats t o m 31 mars 2022.
GÄLLER Fr o m 2022-01-13 t o m 2022-03-31 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden