Logga in

Professionell hemstädning av Öresunds Rengöring

Stjärnpris 99 kr per timme de första 4 timmarna. Gäller endast för nya kunder.

Ordinarie pris 200 kr.

Öresunds rengöring är en familjär städfirma med många års erfarenhet i städbranschen. Vi strävar efter att nå 100% nöjda kunder och lägger därför stor vikt vid lyhördhet och flexibilitet, allt för att på bästa sätt tillgodose Era behov. Detta backar vi upp med vår “nöjd kund-garanti", skulle Ni vara missnöjda med städningen bokar vi in en ny kostnadsfri tid och åtgärdar misstagen.

För att alltid kunna leverera förstklassig städservice ser vi till att våra medarbetare är glada, att städningen följer en strukturerad metod där noggrannhet är oundvikligt och sist men inte minst att våra tjänster är prisvärda utan att tumma på kvalitén. Detta skiljer oss åt från våra konkurrenter.

Vi kommer med all städutrustning som behövs, från disktrasa till dammsugare, och kommer föra en löpande dialog med Er, detta för att ni ska känna Er trygga med oss i Ert hem. Passa på att ta en fika och återkom sedan till ett skinande rent hem. Boka din städning redan idag!

Professionell hemstädning för 99 kr/tim efter RUT gäller de första 4 timmarna. Därefter 185 kr/tim efter RUT-avdraget vid veckostädning.

Vi lämnar även 30% på
Flyttstädning
Flytthjälp
Storstädning
Fönsterputs
Visningsstädning


Både vi och våra samarbetspartners följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Var uppmärksam på vad som gäller specifikt för arrangemanget du bokar.KATEGORI
PLATS I ditt hem.
GÄLLER Fr o m 2022-01-11 t o m 2023-01-11 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden