Logga in

Shopping i Tyskland

Stjärnpris 595 kr per person.

Tillsammans med Stjärnklubben genomför vi en 1-dagars resa till Heiligenhafen där vi besöker Calles och Fleggaard. Enligt den danska polismyndighetens senaste information är det nu tillåtet för samtliga med svenskt pass, oavsett var man är folkbokförd, att åka transitresa genom Danmark. Varmt välkomna!

Vi åker som mest med halvfull buss där vartannat säte är ledigt. På så vis möjliggörs att rekommenderat avstånd mellan personer i bussen kan hållas. Bussen är noga rengjord och desinficerad inför resan. Vänligen var noga med att själva idka god handhygien. Vid ev hosta/nysning så gör detta i armvecket. Köp med fördel med er en liten flaska handsprit för att kunna hålla händerna rena. Ytterligare en rekommendation är att ta med egna plast- eller gummihandskar inför besöken i butikerna i Tyskland och på Scandlines färja. Det är många personer som tar på flaskor, burkar, boxar och andra produkter och som ställer tillbaka dessa utan att köpa dem. Munskydd delas ut på Scandlines och är ett krav i butikerna såväl på båten som i Tyskland.

Påstigning och avresa: Öresundsterminalen kl 8.10 (möjlighet finns att parkera gratis vid stora parkeringen på Öresundsterminalens framsida under dagen) samt vid Hyllie Arena (bussparkeringen) kl 08.30. Hemkomst till Malmö åter ca kl 18.30.

I priset ingår:
- Bussresa tur och retur.
- Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
- Bro-, väg-, färje- och serviceavgifter.
- Max 75 kg bagage/person.KATEGORI
PLATS Heiligenhafen, Tyskland.
NÄR

24 september 2020. 

ARRANGÖR Scandorama.
GÄLLER Fr o m 2020-09-03 t o m 2020-09-22 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden