Logga in

Snövit – The Musical

Stjärnpris från 249 kr per person.

Ordinarie pris 530 - 635 kr.

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.

Snövit i ny tappning
Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen.

I rollen som Prins är vi väldigt glada att återigen kunna presentera multitalangen Yohio.
Bob Hellberg som den vackra och men också modiga Snövit som inte låter sig ned slås av något. En riktig hjältinna på scenen helt enkelt!
Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar rollen som den überelaka drottningen som gör allt för att stoppa Snövit från att vara så där himla vacker som bara Snövit kan vara.
Christian Åkesson känd från bla programmet partaj & Mumbo Jumbo spelar rollen som Härolden .
På scenen möts publiken också av 14 st. väldigt spelsugna och talangfulla musikalartister.

Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat den klassiska sagan om Snövit till en fullfartförhelafamiljen - föreställning med stor ensemble, glittrande kostymer och en fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller nykomponerad och fartfylld musik och är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen.
Våga följa med på ett riktigt musikaläventyr till ett skimrande sagoslott där en ondsint och egensinnig Drottningen, som innerst inne bara vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men blir alltid besegrad av den oändligt vackra styvdottern Snövit. Med hjälp av en feg Härold lurar Drottningen listigt ut Snövit i en djup och mörk skog. Snövit lyckas fly från den mesigt förrädiska Härolden och söker skydd hos 7 märkliga och påtagligt korta figurer som med sin obändiga energi försöker trösta och hjälpa Snövit på sitt alldeles egna omständliga sätt.

Kommer prinsen lyckas kyssa Snövit? Kommer Drottningen bli vackrast eller får ens sagan ett lyckligt slut? Ta med hela familjen till denna fantasi- och lekfulla föreställning som redan uppskattats av över 120 000 glada familjemusikalsbesökare runt om i Svearike.Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen.KATEGORI
PLATS

Malmö Live Konserthus, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö.

NÄR

Lördag 17 september kl 12.00 eller kl 16.00.
Ca 2,5 timme inkl paus.

GÄLLER Fr o m 2022-06-01 t o m 2022-09-17 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Image filer
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden