Logga in

Träningsvecka i Kroatien

Stjärnpris 14 998 kr per person.

I september åker ToppHälsa tillbaka till populära Romana Beach Resort med ett fantastiskt läge vid Makarska Rivierans klarblå vatten. Med oss har vi några av Sveriges – och världens! – bästa idrottare som instruktörer!

Under veckan får du testa flera olika träningsformer, bland annat med OS-guldmedaljören i kanot Susanne Gunnarsson som åker med oss till Kroatien och bjuder på sina populära klasser Functional Training och Control Your Body. Tillsammans med ex-världsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand får du utmana dig på lite tuffare pass med thaiboxning. Vår fantastiska yoga-instruktör Mia Rodhborn finns på plats och inspirerar dig med olika yogaformer och Sara Eriksson testar dig i core, HIIT, mobility, bootcamp, dans och flera härliga gruppträningar.

ToppHälsas Pamela Andersson finns på plats och peppar dig både med powerwalk och sin gripande föreläsning. På kvällarna vankas det föreläsningar, men du får inte glömma bort att njuta av både poolen, stranden och spabesök. Du har ju semester! I den närliggande byn ligger mysiga små restauranger och vackra gränder och efter strandpromenaden, precis nedanför hotellet, trängs både barer och små butiker.

Den här resan är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Träningarna passar både nybörjare som vana motionärer.

Allt detta ingår:
- Flyg tur & retur
- Boende del i dubbelrum
- Halvpension
- Transfer och mat på flyget
- All träning och föreläsningar enligt program

Enkelrumstillägg 4 000 kr.

Avresa från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.KATEGORI
PLATS Romana Beach Resort, Makarska Riviera i Kroatien.
NÄR 17-24 september 2022.
ARRANGÖR Topphälsa
GÄLLER Fr o m 2022-04-21 t o m 2022-08-03 .
Stjärnkortet gäller för hushållet.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden