Logga in

Vårens bästa erbjudande på Allt om Trädgård

Stjärnpris 6 nr 149 kr + 49 kr i porto inkl handskar från Hestra och trädgårdsverktyg från Fiskars

Ordinarie pris 354 kr.

Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd.Våra vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som vi hjälper till att förverkliga! Vi har de vassaste experterna och de bästa idéerna, de nyaste växterna och prylarna som gör det gröna livet snyggare i trädgård, på altan och balkong.

Din premie - Trädgårdshandskar från Hestra och sekatör från Fiskars
Hestra trädgårdshandskar. En tunn och smidig handske med god passform avsedd för trädgårdsarbete. Stickad i polyester och utan sömmar. Tryckt mönster i olika färgställningar. Doppad i transparent nitril som är smutsavvisande och ger bra grepp både när det är blött och torrt. Upphängningsöglor. Maskintvättbar. Välj mellan storlek 7 (S) och 8 (M). Värde 39 kr.

Fiskars Sekatör är utrustad med sidoskär som ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar. De stadiga handtagen ger ett bra grepp och beläggningen på det klippande skäret minskar friktion. Sekatören är i färgen saffran och har en härligt gul färg. Värde 214 kr.KATEGORI
PLATS
NÄR
GÄLLER Fr o m 2020-04-27 t o m 2020-09-30 .
Stjärnkortet gäller för endast nya kunder en gång.
Logga in för att utnyttja erbjudandet

Populära erbjudanden